Кулеба запропонував країнам НАТО 10 кроків для допомоги Україні

Читать на русском
При цьому Кулеба не став розкривати зміст запропонованої ним програми з десяти кроків для країн НАТО
Дмитро КулебаFacebook

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в процесі засідання Комісії Україна-НАТО 13 квітня запропонував країнам-членам Альянсу програму з десяти кроків, спрямованих на підтримку України в умовах ескалації ситуації на українських кордонах.

Про це Кулеба повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Вік НАТО не бачити. Колонка Леоніда ШвецяЗатримано Юрія Зонтова – співробітника Служби зовнішньої розвідки і брата судді Павла Вовка. Непогано б, щоб внутрішнє розслідування торкнулося ширшого кола питань, ніж посередництво розвідника в схемах брата.

«Я запропонував союзникам по НАТО 10 конкретних кроків, які вони можуть зробити для того, щоб оперативно і змістовно, по суті нас підтримати в цій ситуації», - зазначив він.

При цьому Кулеба не став розкривати зміст цих десяти пунктів. Але зазначив, що під час наради всі країни-члени НАТО висловилися на підтримку України.

«Ні в кого немає якихось різночитань щодо того, що відбувається на кордоні з Україною і хто це робить», - зазначив він.

Раніше Кулеба говорив, що гібридна агресія Росії проти України, яка йде вже сім років, була б неможлива, якби у 2014 році Україна вже перебувала в Північноатлантичному альянсі (НАТО).

Нагадаємо, біля кордону України та Росії зафіксували зосередження російських військ. У Кремлі заявили, що російська армія нібито нікому не загрожує і буде перебувати біля кордонів, поки президент РФ Володимир Путін не віддасть інший наказ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: