Переміщення російських військ до кордонів є внутрішньою справою Росії – Пєсков

Читать на русском
Пояснюючи причини переміщення військ, Пєсков заявив, що Росія нібито таким чином вживає необхідних заходів для забезпечення безпеки своїх рубежів.
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Активність російських військ біля кордонів України - це внутрішня справа Росії, якою ніхто не повинен цікавитися.

Про це заявив прессекретар Кремля Дмитро Пєсков, повідомляє Інтерфакс.

«Російська Федерація переміщує війська в межах своєї території на свій розсуд, це не повинно нікого турбувати, це ні для кого не становить ніякої загрози», - заявив Пєсков.

Пояснюючи причини переміщення військ, він заявив, що Росія нібито таким чином вживає необхідних заходів для забезпечення безпеки своїх рубежів.

«По периметру рубежів РФ спостерігається підвищена активність Збройних сил країн НАТО, інших об'єднань, окремих країн і т. д. і т. п. Це все зобов'язує бути напоготові... А що стосується участі російських військ у збройному конфлікті на території України, то російські війська ніколи не брали в ньому участі та не беруть», - додав Пєсков.

Раніше повідомлялося про те, що в Кремлі нібито стурбовані «зростаючою напруженістю» на лінії розмежування з непідконтрольними Україні територіями Донбасу і заявляють про «ризики відновлення війни».

Нагадаємо, в Генштабі заявили, що на окупованих Росією територіях України знаходиться до 60 тисяч солдатів, а на російсько-українському кордоні зосереджені величезні сили російської армії.

Боєготовність Європейського командування армії США підвищена до максимально можливого рівня на тлі того, що російські війська стягуються до українських кордонів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: