На Донбасі отримав поранення український військовослужбовець

Читать на русском
Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомили представникам ОБСЄ через українську сторону СЦКК
Ілюстративне фото24 канал

Бойовики проросійських збройних формувань та їхні господарі 7 квітня обстріляли позиції Збройних сил України в зоні ООС на Донбасі з мінометів; один український військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомило оперативно-тактичне угруповання «Схід» у Facebook.

«В результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав осколкове поранення. Воїну оперативно надана перша медична допомога, він доставлений до лікувального закладу», - сказано в повідомленні.

Дев’ять смертей та 250 обстрілів: як минув березень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж березня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

У відповідь на обстріл бойовиків українські війська відкрили вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомили представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, на терміновому засіданні Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей 7 квітня сторони підтвердили необхідність відновлення режиму припинення вогню. Однак відповідна заява не була підписана через позицію, яку зайняла Росія.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: