У Зеленського спрогнозували можливі терміни зустрічі з Байденом

Читать на русском
На думку радника Зеленського, єдина причина, по якій обидва президенти ще не зустрілися, полягає в пандемії коронавірусу, що охопила світ.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський і президент США Джозеф Байден зустрінуться тоді, коли ситуація з коронавірусом піде до поліпшення.

Про це розповів позаштатний радник Зеленського Ендрю Мак в ефірі телеканалу «Дом».

«Думаю, адміністрація Байдена і сам президент будуть проводити обговорення і переговори з президентом України в нормальному режимі, а в майбутньому відновиться і звичайна практика регулярних візитів світових лідерів до Вашингтона», - зазначив Мак.

На думку Мака, єдина причина, по якій обидва президенти ще не зустрілися, полягає в пандемії коронавірусу, що охопила світ.

«Поки що з моменту зміни американської адміністрації жоден зі світових лідерів не зміг нанести візит до Вашингтона через несприятливу епідеміологічну ситуацію», - пояснив радник президента.

Волкер розповів про політику Байдена щодо УкраїниДопомога Україні навіть за часів Трампа, нагадав Курт Волкер, виражалася в найширшому спектрі

Мак зазначив, що Байден, на відміну від Трампа, прекрасно розуміє всі проблеми, що стоять перед Україною.

«Президент Трамп - політик зовсім іншого типу: він був бізнесменом, забудовником і дійсно не розумів всієї складності того, що відбувається в Україні. Тоді як президент Байден давно «в темі», він багато років займається цими питаннями та приділяє їм велику увагу. Так що, на мій погляд, лідери наших країн дуже добре порозуміються», - упевнений позаштатний радник Зеленського.

При цьому раніше американські ЗМІ повідомляли, що адміністрація нового президента США Джо Байдена відкладає його телефонну розмову з Володимиром Зеленським, очікуючи від президента України великих зусиль у боротьбі з корупцією, низки реформ і підтримки кримінальних звинувачень проти бізнесмена Ігоря Коломойського.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: