Слова Байдена про Путіна можуть стати передвісником «гарячої» війни для України – Аваков

Читать на русском
Міністр закликав готуватися до найнеприємнішого результату подій і не допустити прориву Кремля в Україну
Арсен АваковВідкрите джерело

Слова президента Джозефа Байдена на адресу президента РФ Путіна можуть відгукнутися у світі як мінімум новою «холодною війною» і спричинити різке загострення ситуації на сході України.

Про це розповів міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

«Це може бути «холодна війна» між західною цивілізацією і Російською імперією, як її бачить Путін. Я думаю про те, щоб це не була «гаряча війна» для України, і ми повинні бути до цього готові. Тому що в цій своїй грі Путін... може зробити чергову авантюру для нас, яка буде коштувати дорого», - висловив побоювання Аваков.

Міністр закликав готуватися до найнеприємнішого результату подій.

«Ми повинні бути готові й ми будемо готові... ми повинні думати, як не допустити, щоб ця «скажена собака» прорвалася до нас в Україну... треба бути сильними, вірити в себе і робити те, що повинні», - резюмував він.

Нагадаємо, 17 березня президент США Джо Байден під час інтерв'ю телеканалу ABC News, відповідаючи на запитання журналіста, підтвердив, що вважає президента Росії Володимира Путіна вбивцею.

Нагадаємо, 17 березня стало відомо, що США вводять чергові торгові санкції проти Росії через отруєння російського опозиціонера Олексія Навального і скрипалів у Солсбері. Санкції передбачають нові експортні обмеження на товари, пов'язані з національною безпекою.

На тлі всього цього Міністерство закордонних справ РФ прийняло рішення відкликати посла Росії в США Анатолія Антонова з Вашингтона нібито для консультацій. А Путін відповів на слова Байдена дитячою приказкою «хто обзивається - той сам так називається».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: