Арахамія відреагував на заяву Дубінського щодо причетності ОПУ до «плівок Порошенка-Байдена»

Читать на русском
Голова фракції Слуга народу Давид Арахамія назвав домислами звинувачення з боку нардепа Олександра Дубінського про нібито причетність Офісу президента до витоку розмови Порошенка і Байдена.
Фото: Facebook

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія назвав домислами звинувачення з боку нардепа Олександра Дубінського про нібито причетність Офісу президента до витоку розмови Порошенка і Байдена.

Про це він заявив у коментарі «Українській правді».

Глава фракції СН вважає, що «Дубінський поводиться як кинута наречена».

«Звинувачує всіх у всьому, ображає, риється в спідній білизні, замість того, щоб подивитися в дзеркало, усвідомити свої помилки і визначитися, як жити далі. Я з розумінням ставлюся до цього важкого періоду життя свого колишнього колеги і сприймаю це поки як ознаки весняної депресії у зв'язку з важкими життєвими обставинами. Що стосується плівок Деркача – краще ніж американські спецслужби ніхто не скаже про причини і джерела їх походження. Все інше це домисли «мамкиних розслідувачів»», – сказав Арахамія.

Нагадаємо, виключений з фракції «Слуга народу» нардеп Олександр Дубінський заявив, що Офіс президента вимагав його участі у пресконференції Деркача про «плівки Порошенка-Байдена» та створення по ним ТСК. Він, мовляв, відмовився, створювати слідчу комісію довелося Арахамії.

Як відомо, 15 березня Дубінського офіційно виключили з членів партії «Слуга народу» за порушення статуту і непокору керівництву політсили.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: