Суд відмовився розглядати справу про призначення Шкарлета

Читать на русском
Конституційний суд відмовився відкривати провадження у справі за поданням депутатів щодо оскарження постанови ВР про призначення Сергія Шкарлета міністром освіти і науки.
Фото з відкритих джерел

Конституційний суд відмовився відкривати провадження у справі за поданням депутатів щодо оскарження постанови Верховної ради про призначення Сергія Шкарлета міністром освіти і науки.

Про це інформує пресслужба КСУ.

Як депутати голосували за призначення Лещенка, Шкарлета і ВітренкаРада призначила міністрами Сергія Шкарлета і Романа Лещенка. Для призначення Юрія Вітренка не вистачило голосів.

У повідомлені йдеться, що колегією суддів відмолено у відкритті провадження у справі за конституційним поданням 45 депутатів щодо відповідності Конституції України Постанови Верховної ради «Про призначення Шкарлета С. М. міністром освіти і науки України». Питання щодо відкриття конституційного провадження у цій справі розглядатиметься на засіданні Великої палати суду.

Нагадаємо, група депутатів оскаржила у Конституційному суді постанову ВР про призначення Шкарлета міністром освіти. У фракції «Голос» заявили про кнопкодавство під час голосування у сесійній залі.

Шкарлета призначили на посаду міністра 17 грудня 2020-го.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: