Аваков побоювався зриву рішення про санкції проти Медведчука

Читать на русском
Аваков відразу підтримав рішення про санкції проти Медведчука, однак до останнього побоювався, що це рішення можуть переглянути
Арсен АваковReuters

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков гаряче підтримував санкції проти кума Путіна, народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука, однак до останнього побоювався, що рішення про прийняття санкцій зірветься.

Про це розповів сам Аваков в інтерв'ю телеканалу 1 + 1.

«Коли Зеленський прийняв рішення з відкритим забралом сказати, що Медведчук, вибачте, класовий ворог для українців, для мене це дуже дорого коштує. Ми це обговорювали довго, але, коли на РНБО це питання стало, я, чесно кажучи... двома руками й все таке. Я, чесно кажучи, до останнього чекав, що може це якось зірветься...», - розповів міністр.

Нагадаємо, 19 лютого Україна запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. Окрім того, під санкції РНБО потрапили ще низка осіб і компаній.

Крім того, РНБО доручив повернути в державну власність частину дизельного нафтопроводу «Самара - Західний напрямок». Пізніше почалася процедура націоналізації зазначеного нафтопроводу.

Раніше Україна запровадила санкції проти «каналів Медведчука» - NewsOne, ZIK і 112 Україна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: