«Редколегія» на Skrypin.ua: нові санкції від РНБО та чергова спроба звільнити Ситника

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із Богданом Буткевичем («Цензор.НЕТ»), Сергієм Грішиним («Ісландія») та Олегом Новіковим («Слово і діло»).

Протягом тижня розвивалася тема чергової спроби звільнити директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника. Спочатку з’явився погоджений Кабміном відповідний законопроєкт, потім – реакція на нього західних партнерів та самого Ситника. Чи порушує звільнення Ситника умови меморандуму з МВФ та у що це виллється для України обговорюватимуть в «Редколегії».

Ще не встигли влягтися пристрасті після того, як РНБО вирішила запровадити санкції проти соратника Медведчука та трьох телеканалів, як СБУ оголосила про підозру у вчиненні злочину громадянину України, блогеру Анатолію Шарію. У відомства є підстави вважати, що він діяв на замовлення іноземних структур.

Сьогодні надвечір на засіданні Ради нацбезпеки вирішили впровадити санкції проти самого Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Крім того, під санкції потрапила ще низка осіб і компаній. Що це дасть Україні? Як зміниться ситуація на сході країни після таких рішень? Про це говоритимуть ведучі та гості прямого ефіру.

РЕДКОЛЕГІЯ: РНБО Зеленського, Роковини розстрілів на Майдані, НАБУ ганяється за Вовкомskrypin.ua

Раніше «Слово і діло» писало, що у НАБУ відреагували на законопроєкт Кабміну, який дозволяє звільнити Ситника.

Також ми писали, що якщо Шарій не прийде на допит, його можуть оголосити у розшук.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: