Якщо Шарій не прийде на допит, його оголосять у розшук – ЗМІ

Читать на русском
Шарію відправили повідомлення про підозру і виклик на допит усіма доступними способами. При неявці його оголосять у розшук і почнуть вирішувати питання щодо його екстрадиції
Анатолій ШарійСкриншот

Проросійського пропагандиста Анатолія Шарія оголосять у розшук, якщо він не прийде на допит до Служби безпеки України 22 лютого. Дані щодо можливого запиту на екстрадицію Шарія, який зараз проживає за кордоном, не розголошуються.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерело в СБУ.

«Рішення про оголошення в розшук Анатолія Шарія буде прийнято в разі його неявки на допит 22 лютого», – сказало джерело виданню.

При цьому в СБУ ніякі додаткові деталі, в тому числі про можливу екстрадицію блогера з Іспанії, де той живе, не розголошуються в інтересах попереднього розслідування. За словами представника СБУ, підозра і виклик на допит були направлені Шарію всіма можливими методами - через месенджери, мобільний телефон та електронну пошту.

Нагадаємо, що 16 лютого СБУ оголосила про підозру у вчиненні злочину громадянину України, блогеру Анатолію Шарію, який здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері. У відомства є підстави вважати, що він діяв на замовлення іноземних структур.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: