Нові санкції РНБО підтримали всі, але із зауваженнями – Данилов

Читать на русском
Данилов зазначив, що серед 19 присутніх на засіданні членів РНБО тільки одна людина прийняла санкції з низкою застережень
Олексій ДаниловВідкрите джерело

Санкції, які були запроваджені 19 лютого на засіданні Ради національної безпеки та оборони України проти нардепа Віктора Медведчука, його дружини й низки інших людей підтримали всі присутні на засіданні, проте дехто зробив це із застереженнями.

Про це заявив секретар РНБОУ Олексій Данилов в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

«На засіданні РНБО була доповідь голови СБУ, були надані відповідні документи. Я можу сказати, що голосування було майже одностайним, одна людина проголосувала з невеликим зауваженням. Була ситуація, пов'язана з тим, що треба вносити в закон Про санкції додаткові аргументи», - пояснив він.

Видання ZN.ua з посиланням на власне джерело в РНБОУ пише, що з 20 членів Ради на засіданні були присутні тільки 19 - міністр фінансів Сергій Марченко перебуває в запланованій відпустці.

Згідно з інформацією джерела засідання, людиною, яка підтримала санкції, але з низкою застережень, виявився спікер парламенту Дмитро Разумков - у січні саме він не підтримав санкції проти нардепа Тараса Козака і телеканалів Медведчука.

Сьогодні Україна запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. Окрім того, під санкції РНБО потрапили ще низка осіб і компаній.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: