Зеленський передав Академію держуправління до МОН

Читать на русском
Передбачається, що НАДУ буде приєднана до національної системи вищих навчальних закладів України.

Сьогодні Держуправління справами повідомило про передачу цілісного майнового комплексу Національної академії державного управління при Президентові України (разом з Дніпропетровським, Львівським, Одеським, Харківським регіональними інститутами державного управління) зі свого управління до сфери управління МОН.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента в суботу, 30 січня.

«Така передача здійснена на виконання Указу президента від 5 листопада 2020 №487 Про впорядкування використання об'єктів, які перебувають в управлінні Державного управління справами і відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів від 29 грудня 2020 №1667 Про передачу цілісних майнових комплексів державних навчальних закладів до сфери управління Міністерства освіти і науки», - йдеться в повідомленні.

Передбачається, що НАДУ буде приєднана до національної системи вищих навчальних закладів України. Завдяки цьому колектив співробітників і слухачі академії, спільнота випускників матиме ще більше можливостей для поглиблення міжнародного контексту освітньо-наукової діяльності, поліпшення якості підготовки слухачів.

Раніше Зеленський назвав суми президентських стипендій для школярів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: