У МОН повідомили, скільки шкіл повернулися до очного навчання

Читать на русском
Школа після локдауну. З 25 січня більшість шкіл в Україні розпочали освітній процес в очній формі.
mon.gov.ua

В Україні відсьогодні, 25 січня, після зняття суворих карантинних обмежень школярі знову повернулися за парти майже в 100% шкіл по всій країні.

Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі.

Школа після локдауну: учням яких класів варто повернутися в режим офлайнЧому карантин не впливає на результати ЗНО та кого варто було би повернути до школи якнайшвидше з дистанційного навчання.

Він нагадав, що з 25 січня, українські дитсадки і школи почали працювати в звичайному режимі, а виші та профтехустанови можна відвідувати групами до 20 осіб.

«За парти повернулися учні (майже 100% шкіл – очний формат) Одеської, Хмельницької, Дніпропетровської, Волинської, Донецької, Чернігівської, Івано-Франківської, Житомирської областей та м. Київ. Від 99% до 91% шкіл повернулися до очного формату навчання в Черкаській, Луганській, Сумській, Київській, Миколаївській (у м. Миколаїв учні 1-4, 9,11 класів навчатимуться в очному режимі, решта – за змішаною формою), а також у Херсонській та Харківській областях. Від 70% до 58% шкіл працюють очно в Чернівецькій, Запорізькій, Кіровоградській областях», - розповів Шкарлет.

За його словами, у Полтавській області переважно змішана і дистанційна форми навчання. У Тернопільській області учні молодших класів відвідують уроки в звичайному режимі, а школярі 5-11 класів навчаються за змішаною формою.

У Вінницькій області 1-4 і 9-11 класи навчаються очно, 5-8 класи - за змішаною формою. У Рівненській, Львівській і Закарпатській областях переважно очна і змішана, частково - дистанційна форми навчання.

Нагадаємо, з 25 січня Україна знову повернулася до адаптивного карантину - по всій країни діють обмеження «помаранчевої» зони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: