У МОН розповіли про роботу закладів освіти з 25 січня

Читать на русском
З понеділка свої двері знову відкриють заклади загальної середньої, позашкільної та спеціалізованого мистецької освіти.

З 25 січня в Україні знову почнуть діяти обмеження «помаранчевої зони» карантину. Вже з понеділка учні українських шкіл зможуть повернутися за парти.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

З понеділка свої двері знову відкриють заклади загальної середньої, позашкільної та спеціалізованого мистецької освіти. Університети і ПТУ можна буде відвідувати лише групами з не більше 20 осіб.

Школа після локдауну: учням яких класів варто повернутися в режим офлайнЧому карантин не впливає на результати ЗНО та кого варто було би повернути до школи якнайшвидше з дистанційного навчання.

Якщо на самоізоляції перебуватиме половина здобувачів освіти та персоналу, то такий заклад відправлятимуть на карантин. Також в установах освіти забороняється проводити заходи за участю дітей із більш ніж однієї групи або класу та з глядачами.

Крім того, студентам, які прибувають на навчання з країн «червоної зони», необхідно проходити самоізоляцію. Під самоізоляцію потрапляють і ті, хто прибув із ОРДЛО і Криму. Однак ця норма не застосовується, якщо немає підстав вважати, що особа контактувала з хворим на COVID-19.

Нагадаємо, в Києві планують з 25 січня відновити очне навчання в усіх школах столиці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: