МОН відкрило реєстрацію на сертифікацію вчителів-2021

Читать на русском
В Україні 18 січня розпочалася реєстрація на сертифікацію вчителів. Вона триватиме до 31 січня. Успішне проходження сертифікації може гарантувати 20 відсотків надбавки до зарплати.
фото Vlasno

В Україні 18 січня стартувала реєстрація на сертифікацію вчителів. Педагоги, які успішно пройдуть всі етапи, зможуть отримати 20% надбавки до зарплати.

Про це повідомили у пресслужбі МОН.

Школярі не повинні мити підлогу в класі: що іще унормовує новий Санітарний регламентХто має прибирати в школі, які продукти не можна продавати в буфеті, кому дозволили сидіти на першій парті – з 1 січня набув чинності новий Санітарний регламент.

«Сьогодні, 18 січня, почалася реєстрація для участі в сертифікації педагогів 2021. Реєстрація триватиме до 31 січня, а перший етап сертифікації - незалежне тестування - відбудеться вже 27 лютого», - йдеться в повідомленні.

У міністерстві нагадали, що успішне проходження сертифікації дозволить вчителям отримувати надбавку в 20% до зарплати і може зараховуватися як проходження чергової атестації.

Реєстрація триватиме до 31 січня і буде проводитися в два етапи: основний етап (18-27 січня) - в межах граничної чисельності для кожного регіону; додатковий етап (28-31 січня) - в межах граничної чисельності вчителів, які можуть реєструватися на сертифікацію 2021.

Зареєструватися на сертифікацію можуть вчителі початкових класів за основним місцем роботи. Вони повинні мати стаж педагогічної роботи не менше двох років.

У МОН уточнили, що в цьому році участь у сертифікації зможуть прийняти не більше 2 тисяч педагогів, тому реєстрація буде припинена достроково, коли 2 тисячі осіб подадуть заявки.

Детальніше про сертифікацію - на сайті УЦОЯО.

Нагадаємо, раніше в МОН розповідали, скільки вчителів отримають надбавку за результатами сертифікації 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: