Зеленський продовжив дію безвізу для громадян Британії

Читать на русском
Безвізовий режим запровадили з метою розвитку та практичної реалізації принципів партнерства між Україною та Великою Британією та Північною Ірландією.

Глава держави Володимир Зеленський продовжив безвіз для в'їзду в Україну і транзитного проїзду через територію України для громадян Великої Британії та Північної Ірландії.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Безвіз буде діяти до 30 січня 2022 року.

Угода між Україною та Великою Британією: які можливості відкриває співпрацяЕксперт переконаний, що з часом домовленості між країнами можуть поглибитися й такий союз допоможе Україні протистояти російській агресії.

«Продовжити безвізовий режим в'їзду в Україну та транзитного проїзду через територію України для громадян Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, якщо термін їхнього перебування в Україні не перевищує 90 днів протягом 180 днів, до 30 січня 2022 року», - йдеться в указі 28/2021.

Безвізовий режим був впроваджений з метою розвитку та практичної реалізації принципів партнерства між Україною та Великою Британією та Північною Ірландією.

Раніше стало відомо, що Україна розглядає можливість скасування візи для громадян Великої Британії у 2021 році.

Також нагадаємо, Кулеба заявляв, що українцям стане простіше отримати британську візу, однак про повноцінний режим безвізу мова поки що не йде.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: