Загроза для безвізу України знята – Кулеба

Читать на русском
За його словами, МЗС вчора, 29 жовтня, займалося подоланням наслідків цієї проблеми з точки зору можливого призупинення безвізу.
Фото МЗС

Після рішень вчорашнього засідання РНБО питання тимчасового припинення безвізу було зняте з порядку денного.

Про це міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів в інтерв'ю Новому времени.

«Після вчорашніх рішень РНБО і Кабміну я переконаний, що питання тимчасового припинення дії безвізу з ЄС знято з порядку денного», - додав Кулеба.

Скандальне рішення КСУ: як відреагує Захід на скасування електронного декларуванняЕксперти зазначають, що Україна відійшла від зобов’язань перед ЄС боротися з корупцією. Києву про це скажуть, проте наскільки будуть критичними наслідки — прогнозувати зарано.

За його словами, МЗС вчора, 29 жовтня, займалося подоланням наслідків цієї проблеми з точки зору можливого призупинення безвізу.

«Поки єдині репутаційні ризики ми несемо через рішення КСУ. Тому що він, по суті, зруйнував ту антикорупційну інфраструктуру, яка була створена спільно з нашими міжнародними партнерами в інтересах українського народу і євроінтеграції України», - сказав Кулеба.

Раніше віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина розповіла, чи вплине рішення КСУ на безвізовий режим, стосунки з ЄС і НАТО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: