Разумков завтра з головами фракцій обговорить «кнопкодавство» – нардеп

Читать на русском
Голова ВР Дмитро Разумков під час наради з головами фракцій 25 січня обговорить проблему кнопкодавства у Раді.
фото РБК-Україна

Перший пленарний тиждень роботи парламенту у 2021 році почнеться з наради голів парламентських фракцій. Спікер ВР Дмитро Разумков хоче обговорити питання кнопкодавства.

Про це повідомив народний депутат від фракції «Голос» Ярослав Железняк у Telegram-каналі 24 січня.

Рік президентства: чи поборов Зеленський «кнопкодавство»За час президентства Володимир Зеленський ініціював низку заходів, що покращили дисципліну нардепів, вважає експерт.

«Перший пленарний тиждень 2021 року розпочнеться традиційно ... з наради у Разумкова голів фракцій. О 10:15 зберемося. Тема - кнопкодавство, і які заходи були прийняті для його запобігання в майбутньому», - написав Железняк.

Нардеп при цьому додав, що «можливо нарешті, через місяць розслідування, дізнаємося від Управління держохорони, хто ж ця загадкова особа, яка має доступ до камер спостереження в Раді».

Нагадаємо, 17 грудня Рада 226 голосами призначила Сергія Шкарлета міністром освіти і науки. До цього він виконував обов'язки глави МОН.

У фракції «Голос» заявили, що під час голосування за Шкарлета зафіксували «кнопкодавство».

Пізніше нардеп від «Голосу» Інна Совсун повідомила, що за її заявою Офіс генерального прокурора почав кримінальну справу за фактом «кнопкодавства» під час голосування за Шкарлета на пост міністра.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: