Зведення ООС: бойовики 5 разів порушили умови перемир’я

Читать на русском
Впродовж минулої доби, 24 грудня, проросійські бойовики на Донбасі 5 разів порушили умови режиму припинення вогню, внаслідок чого 2 українських захисника отримали поранення.
Фото: ООС

Впродовж минулої доби, 24 грудня, проросійські бойовики на Донбасі 5 разів порушили умови режиму припинення вогню, внаслідок чого 2 українських захисника отримали поранення.

Про це повідомляє штаб ООС.

Зазначається, що неподалік Водяного ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів. В районі населеного пункту Шуми російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

«Під час обстрілу один український воїн отримав вогнепальне поранення. Ще один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої неподалік Красногорівки. Обом захисникам надано медичну допомогу та оперативно доставлено до лікувальних закладів. На численні обстріли російсько-окупаційних військ українські військовослужбовці надали противнику адекватну відповідь», - наголосили в штабі.

Також там повідомляють, що від початку поточної доби, 25 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що під час бойових дій на Донбасі у 2020 році загинули майже півсотні українських військових.

Також ми писали про те, що у середу, 23 грудня, бойовики повернули з полону військовослужбовця однієї з механізованих бригад ЗСУ, молодшого сержанта Олександра Пупка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: