ОБСЄ на Донбасі зафіксувала 162 порушення за добу

Читать на русском
За 23 грудня СММ ОБСЄ зафіксувала 46 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області. Також в Луганській області було 116 порушень тиші.
Фото з відкритих джерел.

За 23 грудня СММ ОБСЄ зафіксувала 46 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області. Також в Луганській області було 116 порушень «тиші».

Про це повідомляється у звіті ОБСЄ.

Динаміка обстрілів сил ООС: 83 порушення режиму припинення вогню у листопадіУ листопаді від кулі снайпера загинув один український воїн, четверо бійців зазнали поранень.

«У Донецькій області СММ зафіксувала 46 порушень режиму припинення вогню, зокрема 17 вибухів невизначеного походження, із яких більшість сталися у районах на північ від н. п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км на південь від Донецька), а також поблизу Донецької фільтрувальної станції (ДФС; 15 км на північ від Донецька)», - йдеться у звіті.

За попередній звітний період було зафіксовано 97 порушень режиму припинення вогню, з яких більшість сталися в районах на північ від Широкиного.

Нагадаємо, за 23 грудня в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі зафіксували три випадки порушення перемир'я бойовиками.

Також вчора бойовики повернули з полону військовослужбовця однієї з механізованих бригад ЗСУ.

Раніше «Слово і діло» відстежило динаміку обстрілів у зоні проведення ООС з 1 до 26 листопада 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: