Законопроекти про підтримку бізнесу ВР розгляне у п'ятницю – нардеп

Читать на русском
Пакет законопроектів про підтримку бізнесу на карантині, ініційованих Володимиром Зеленським, парламент розгляне в п'ятницю, 4 грудня.
фото LIGA.net

Пакет законопроектів про підтримку бізнесу на карантині, ініційованих президентом Володимиром Зеленським, парламент розгляне в п'ятницю, 4 грудня.

Про це повідомив перший заступник голови комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, заступник голови фракції «Голос» Ярослав Железняк в своєму Telegram-каналі в середу, 2 грудня.

Підтримка бізнесу під час карантину: що запропонував ЗеленськийВолодимир Зеленський запропонував одноразові виплати для підприємців і податкові пільги на час карантину.

«Пакет законопроектів президента про підтримку бізнесу №4429-4431 буде розглянуто в п'ятницю (04/12)», - написав Железняк.

За його словами, проєкти законів, швидше за все, будуть розглянуті за прискореною процедурою (ad hoc), тобто - за основу та в цілому. Це необхідно, «щоб встигнути якомога раніше підписати і почати виплачувати гроші підприємцям», додав нардеп.

Нагадаємо, на засіданні 1 грудня Рада скоротила терміни розгляду законів про підтримку бізнесу, ініційованих президентом Володимиром Зеленським.

Раніше Зеленський повідомив, що підприємцям, чий бізнес постраждав від посилення карантину, виплатять по 8 тисяч гривень.

В ОПУ також повідомляли, що гроші на підтримку бізнесу у разі локдауну виділять з COVID-фонду.

Сьогодні Кабмін скасував режим карантину «вихідного» дня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: