Адміністрація Трампа готова почати процес передачі влади Байдену

Читать на русском
Адміністрація чинного президента Сполучених Штатів Дональда Трампа готова розпочати процес передачі влади новобраному президент Джо Байдену.
Фото з відкритих джерел

Адміністрація чинного президента Сполучених Штатів Дональда Трампа готова розпочати процес передачі влади новобраному президент Джо Байдену.

Про це з посиланням на лист від адміністратора Управління загальних служб Емілі Мерфі повідомляє CNN.

Зазначається, що Мерфі, як і деякі інші представники адміністрації Трампа, визнає перемогу Байдена на виборах і готова розпочати офіційний процес передачі влади новообраному президенту.

Сам Трамп у Twitter пізніше повідомив, що на жінку здійснювався психологічний тиск, через що очільник країни наказав своїй команді розпочати підготовку першочергових протоколів процесу передачі влади.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах закінчився підрахунок голосів виборців, які були віддані за кандидатів на пост президента США під час виборів 3 листопада. За результатами голосування перемогу здобув кандидат від Демократичної партії Джо Байден – він отримав 306 голосів виборників з 270 необхідних для перемоги.

Демократ вже визначився з основними кандидатурами на ключові посади у своїй майбутній адміністрації.

Водночас, його конкурент, чинний президент США, республіканець Дональд Трамп звинуватив Байдена та ЗМІ у фальсифікації результатів виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: