Суд визнав Байдена переможцем в Неваді

Читать на русском
Верховний суд в американській Неваді визнав кандидата в президенти США від Демократичної партії Джо Байдена переможцем на президентських виборах в штаті.
Фото з відкритих джерел

Верховний суд в американській Неваді визнав кандидата в президенти США від Демократичної партії Джо Байдена переможцем на президентських виборах в штаті.

Про це повідомляє АР.

Зазначається, що судді прийняли одностайне рішення щодо перемоги Байдена. Це означає, що усі шість голосів виборників від Невади офіційно залишаються у демократа.

У штаті його підтримали 50,05% виборців, тоді як його конкурента, чинного президента США Дональда Трампа, лише 47,67%.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах закінчився підрахунок голосів виборців, які були віддані за кандидатів на пост президента США під час виборів 3 листопада. За результатами голосування перемогу здобув кандидат від Демократичної партії Джо Байден – він отримав 306 голосів виборників з 270 необхідних для перемоги.

Його конкурент, чинний президент США, республіканець Дональд Трамп звинуватив Байдена та ЗМІ у фальсифікації результатів виборів. Однак, після низки відхилених судових позовів команди Трампа щодо порушень виборчого процесу, в його адміністрації таки погодилися розпочати процес передачі влади Джо Байдену.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: