Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском

У вівторок, 4 листопада, Верховна рада розгляне законопроект про соціальний захист населення в період карантину, введеного через поширення коронавірусу.
Слово і діло

У вівторок, 4 листопада, Верховна рада розгляне законопроект про соціальний захист населення в період карантину, введеного через поширення коронавірусу.

Трансляцію веде «Слово і діло».

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

Так, парламентарії планують розглянути законопроекти щодо окремих положень проходження служби в Службі судової охорони, про посилення відповідальності за здійснення кримінальних злочинів проти журналістів, про внесення змін до Держбюджету на 2020 рік щодо ринку природного газу.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 3-6 листопадаВерховна рада 5 листопада розгляне проєкт держбюджету-2021 в першому читанні. Також на тижні будуть розглянуті ініціативи щодо КСУ.

Крім того, ВР у другому читанні повернеться до законопроектів щодо підстав відсутності нардепів на пленарних засіданнях, щодо соцзахисту населення у період карантину, щодо рівних можливостей батьків по догляду за дитиною.

Додамо, що в порядку денному немає законопроекту про е-декларування, який був представлений головою ВРУ Дмитром Разумковим.

Відзначимо, 3 листопада Комітет ВР підтримав законопроект Разумкова про відновлення е-декларування

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: