«Редколегія» на Skrypin.ua: рішення Конституційного суду та результати місцевих виборів

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із Ольгою Мусафіровою («Новая газета») та журналістом Леонідом Швецем.

Сталося те, що Конституційний суд фактично скасував антикорупційну реформу, після чого міжнародні партнери натякнули, що Україна може залишитися без безвізу та кредитів. Президент скликав засідання РНБО, після чого подав до Ради законопроект, яким пропонує звільнити весь склад Конституційного суду. Про Конституцію в цій ситуації, схоже, всі забули. Про це сьогодні – у «Редколегії».

Ще одна важлива тема тижня – результати місцевих виборів в Україні. Які партії – молодці, а хто програв і що з цим робити далі, обговорюватимуть журналісти в прямому ефірі Skrypin.ua.

Хто вийграв місцеві вибори та до чого тут Конституція | РЕДКОЛЕГІЯskrypin.ua

Нагадаємо, що «Слово і діло» розбиралось, які топ-6 кримінальних проваджень мають закрити після рішення КСУ щодо недостовірного декларування.

Також ми проаналізували, скільки законів та законопроектів КСУ визнав неконституційними.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: