Добкін знявся з виборів мера Харкова

Читать на русском

Михайло Добкін в неділю, 4 жовтня, оголосив про зняття своєї кандидатури з виборів мера Харкова на користь Геннадія Кернеса.

Михайло Добкін в неділю, 4 жовтня, оголосив про зняття своєї кандидатури з виборів Харківського міського голови.

Про це Добкін написав в своєму Telegram-каналі.

За його словами, він знімає свою кандидатуру на користь чинного мера Харкова Геннадія Кернеса, стан здоров'я якого почав покращуватися.

«Шановні харків'яни, дорогі друзі. Сьогодні зняв свою кандидатуру з виборів на користь Геннадія Кернеса. Він йде на поправку і бере участь у виборах мера. На цьому моя місія виконана. Бажаю перемоги на виборах йому і його блоку. Завдання любити Харків і працювати для людей ніхто не відміняв. Адже це наше місто і нам тут жити!», - написав Добкін.

Нагадаємо, в середині вересня стало відомо, що мер Харкова Геннадій Кернес заразився коронавірусом. Пізніше з харківської лікарні Кернеса доставили на лікування до берлінської клініки «Шаріте».

А 23 вересня «Блок Кернеса - Успішний Харків» висунув Кернеса кандидатом на посаду мера Харкова. В цей же день стало відомо, що боротися за крісло Харківського міського голови вирішив колишній мер і екс-голова Харківської ОДА Михайло Добкін.

Майже тиждень тому в клініці повідомили, що стан здоров'я Кернеса поліпшується. А 2 жовтня він отримав негативний результат тесту на COVID-19.

«Слово і діло» дізнавалося, хто ще може поборотися за пост мера Харкова на місцевих виборах-2020 року, а також як сам Кернес виконує свої обіцянки на посаді градоначальника.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: