У міськраді Харкова зробили нову заяву щодо Кернеса

Читать на русском
У Харківській мерії розповіли, як Геннадій Кернес переносить коронавірус, а також спростували ряд тез про те, хто міг заразити мера.
фото УНІАН

У Харківській мерії розповіли, як Геннадій Кернес переносить коронавірус, а також спростували ряд тез про обставини хвороби міського голови.

Про це йдеться в заяві пресслужби Харківської міської ради у неділю, 20 вересня.

Місцеві вибори близько: як виконує обіцянки мер Харкова КернесГеннадій Кернес все ще не закінчив будувати сміттєпереробний комплекс у Харкові, а також нову станцію метро.

«Інформація про те, що Харківський міський голова перебуває в комі, не відповідає дійсності. Стан Геннадія Кернеса не викликає у лікарів побоювань за його життя. Інформація, яку Харківська міська рада отримує з клініки «Шаріте», дозволяє розраховувати на швидке повернення Геннадія Кернеса до Харкова», - йдеться в повідомленні.

Також в мерії спростували інформацію, що Кернеса спеціально заразили коронавірусом, а причетні до цього зараження глава Харківської ОДА Олексій Кучер і міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Харківська міська рада офіційно заявляє: таку версію подій в команді Геннадія Кернеса не розглядають, а подібні інформаційні викиди розцінюють як незграбну спробу загострити політичне протистояння в Харкові і регіоні та зіштовхнути лобами місцеву і центральну владу», - йдеться в повідомленні.

Як заявили в міськраді, причиною зараження Кернеса могла стати його робота, а саме - численні зустрічі.

Нагадаємо, 14 вересня стало відомо, що Кернес знаходиться на лікарняному. На наступний день в мерії Харкова підтвердили, що Кернес заразився коронавірусом.

Пізніше Кернеса доставили до берлінської клініки «Шаріте». Зараз він проходить лікування там.

«Слово і діло» дізнавалося, хто ще може поборотися за пост мера Харкова на місцевих виборах-2020.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: