У «Шаріте» розповіли про стан Кернеса

Читать на русском

Стан мера Харкова Геннадія Кернеса, який проходить лікування від коронавірусу в німецькій клініці Шаріте, поліпшується.
фото УНІАН

Стан мера Харкова Геннадія Кернеса, який проходить лікування від коронавірусу в німецькій клініці «Шаріте», поліпшується.

Письмовий висновок з клініки в Берліні опублікував у своєму Telegram-каналі товариш Кернеса, бізнесмен Павло Фукс.

Як Міша поховав Гену. Колонка Леоніда ШвецяМихайло Добкін, який збирався балотуватися в мери Києва, тепер вирішив спробувати зайняти крісло мера в Харкові.

«Щоб припинити чутки і плітки навколо стану здоров'я Геннадія Кернеса, публікую медичний висновок професора клініки «Шаріте». Переклад: «Шановні пані та панове, Геннадій Кернес з Харкова (Україна) перебуває в нас на лікуванні. Він прогресує кожен день, і ми сподіваємося на його повне одужання. З повагою професор, директор клініки Норберт Сутторп», - написав Фукс, прикріпивши фото документа.

Нагадаємо, півтора тижня тому стало відомо, що мер Харкова Геннадій Кернес заразився коронавірусом.

17 вересня з харківської лікарні Кернеса доставили на лікування до берлінської клініки «Шаріте». При цьому в Харківській мерії спростували низку тез про обставини хвороби міського голови.

А 23 вересня «Блок Кернеса - Успішний Харків» висунув Кернеса кандидатом на посаду мера Харкова. Цього дня стало відомо, що боротися за крісло Харківського міського голови вирішив колишній мер і ексголова Харківської ОДА Михайло Добкін.

«Слово і діло» дізнавалося, хто ще може поборотися за пост мера Харкова на місцевих виборах-2020, а також як сам Кернес виконує свої обіцянки на посаді градоначальника.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: