У мерії Харкова підтвердили, що Кернес хворіє на коронавірус

Читать на русском
Геннадій Кернес заразився коронавірусною інфекцією і зараз перебуває в 17-й лікарні. У нього двостороннє запалення легенів.
057.ua

У міськраді Харкова офіційно підтвердили, що Геннадій Кернес заразився коронавірусною інфекцією і зараз перебуває в 17-й лікарні.

Про це повідомив директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сидоренко на брифінгу у вівторок, 15 вересня.

Місцеві вибори близько: як виконує обіцянки мер Харкова КернесГеннадій Кернес все ще не закінчив будувати сміттєпереробний комплекс у Харкові, а також нову станцію метро.

За його словами, він зустрівся з Кернесом напередодні в лікарні, де мер проходить лікування.

«Я був викликаний в 17-у лікарню, ми це підтверджуємо. Він (Кернес - ред.) просив передати, що він підтверджує коронавірус і викликане ним двостороннє запалення легенів», - заявив Сидоренко.

За його словами, стан здоров'я Кернеса - стабільно важкий, проте до апарату ШВЛ його не підключали. Мера лікують харківські лікарі, варіант транспортування за кордон не розглядався.

При цьому представник Харківської мерії підкреслив, що ні про яку кому або набряк мозку не йдеться. За словами Сидоренка, такі фейки поширюють на основі політичних мотивів перед виборами.

Нагадаємо, 14 вересня стало відомо, що Геннадій Кернес із 10 вересня перебуває на лікарняному. Проте в мерії не називали точний діагноз голови Харкова. Інформацію про коронавірус у Кернеса повідомила низка ЗМІ.

При цьому в міськраді Харкові ще вчора спростували, що Кернес перебуває в комі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: