Кабмін денонсував ще три угоди з СНД

Читать на русском
Рішення було прийнято на виконання указу президента України від 19 травня 2018 року про припинення дії для України окремих міжнародних договорів, укладених в рамках СНД.
Фото РБК

Кабмін схвалив рішення про припинення участі України в угоді про співпрацю в галузі ветеринарії, угоді про співпрацю в області санітарної охорони територій держав - учасниць СНД та в угоді про створення Координаційної ради з карантину рослин держав - учасниць СНД.

Відповідне рішення схвалено під час засідання уряду 2 вересня.

Кадрові ротації та відставки: які зміни очікуються у роботі Кабміну восени-2020Останні півроку Кабмін працює у постійному антикризовому режимі. Втім, Верховна рада не надто сприяє законодавчим ініціативам уряду. Чи налагодиться співпраця восени та коли чекати кадрових ротацій – прогнозував політолог Олександр Радчук.

Рішення було прийнято на виконання указу президента України від 19 травня 2018 року про припинення дії для України окремих міжнародних договорів, укладених в рамках СНД.

«Рішення уряду про припинення участі України в деяких угодах з країнами СНД є абсолютно логічним і відповідає сучасним реаліям відносин. Адже деякі угоди дублюються з іншими міжнародними договорами, деякі - вже застаріли та не застосовуються Україною. Разом з тим, ми продовжуємо схвалювати євроінтеграційні проєкти, які посилюють наше співробітництво з ЄС», - зазначив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко.

Також нагадаємо, Кабмін схвалив постанову про можливу роботу в онлайн режимі.

Відзначимо, Кабмін пропонує Раді розширити програму допомоги безробітним.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: