«Редколегія» на Skrypin.ua: активність Авакова, протести в Білорусі, День Незалежності та вибори

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі Skrypin.ua о 19.00 редактори видань і журналісти говоритимуть про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із журналістом Леонідом Швецем та Ольгою Мусафіровою («Новая Газета»).

Цього тижня активність міністра внутрішніх справ Арсена Аваков просто вражає. Він повідомив, що затримали підозрюваного в підпалі редакційного автомобіля програми журналістських розслідувань «Схеми». Також по гарячих слідах затримали нападників, які обстріляли мікроавтобус на Харківщині. Також МВС першим повідомив про те, що хасидам заборонено в'їзд до України через коронавірус. До чого така активність – розбиратимуться на «Редколегії».

Не менш важливою є тема протестів у Білорусі та реакції на них Лукашенка, Путіна і решти світу. Також на «Редколегії» говоритимуть про святкування Дня Незалежності, яке викликало бурхливу реакцію суспільства.

І окрема тема – місцеві вибори, які мають відбутися 25 жовтня. Передвиборча кампанія фактично вже стартувала, тож цікаво обговорити розклад сил у регіонах.

РЕДКОЛЕГІЯ: Революційний аншлюс Білорусі // Аваков проти Авакова // ЗеТурнеskrypin.ua

Про це ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості студії говоритимуть у прямому ефірі на Skrypin.ua о 19.00.

Нагадаємо, «Слово і діло» розбиралося, чиє майно постраждало від підпалу і на якому етапі слідство.

Також ми подивились, хто визнав вибори в Білорусі, а хто – ні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: