«Редколегія» на UMN: асиметричний Мінськ, Вакарчук здався без бою та підозра Порошенку

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із Олександром Мартиненком ( «Інтерфакс-Україна») та Тарасом Мокляком («GuildHall»).

Україна змінила склад Тристоронньої контактної групи з питань врегулювання ситуації на Донбасі. Тепер у ній беруть участь представники переселенців з тимчасово окупованих територій, а саме – журналісти Сергій Гармаш і Денис Казанський, лікар Костянтин Лібстер і глава громадської організації «Луганське земляцтво» Вадим Горан. Реакція Кремля не забарилася. Про це говоритимуть на «Редколегії».

РЕДКОЛЕГІЯ: Асиметричний Мінськ, Вакарчук здався без бою, підозра Порошенкуskrypin.ua

Під кінець тижня «вистрілили» одразу дві гучні теми: колишній глава партії «Голос» і все ще фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук склав мандат нардепа, а прокуратура заявила про повідомлення підозри Петру Порошенку по справі Сергія Семочка. Чи втримається «Голос» та як розгортатимуться події довкола чергової спроби «посадити» п’ятого президента – дивіться в «Редколегії».

Чи став Порошенко підозрюваним та коли будуть визначатися із запобіжним заходом «Слово і діло» розпитало юриста.

Що дасть Україні зміна формату Мінських переговорів, читайте у авторській колонці Дениса Поповича.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: