Стосовно Порошенка планують порушити ще два кримінальних провадження – адвокат

Читать на русском
Стосовно п’ятого президента України Петра Порошенка в Офісі генпрокурора готують ще два кримінальних провадження за хуліганство.

Стосовно п’ятого президента України Петра Порошенка в Офісі генпрокурора готують ще два кримінальних провадження за хуліганство.

Про це заявив його адвокат Ілля Новіков в ефірі телеканалу «Прямий» у середу, 10 червня.

Чи став Порошенко підозрюваним та коли будуть визначатися із запобіжним заходом – юристПорошенко викликали на допит у ДБР, а потім намагалися повідомити про підозру за іншим кримінальним провадженням. Чи були процесуальні порушення і що з цього вийде?

«Сюжет такий — «хуліганство, вчинене колишнім п’ятим президентом Порошенком з особливим цинізмом і зневагою до суспільства». Один епізод був 25 лютого, а другий — 27 лютого минулого року під час поїздки Запоріжжям і Червоноградом», — сказав Новіков.

Адвокат зазначає, що такі дії нагадують поведінку, запозичену у російських чиновників, які виконують лише абсурдні вказівки зверху.

Нагадаємо, п'ятому президенту України Петру Порошенку повідомили про підозру. Воно стосується призначення заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Порошенко прокоментував вручення йому підозри.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: