НАБУ завершило розслідування ще однієї справи Труханова

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку завершили слідство за підозрою одеського міського голови за ст. 366-1 Кримінального кодексу.
Геннадій Труханов

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили розслідування ще одного епізоду у справі про недостовірне декларування міським головою Одеси Геннадієм Трухановим у декларації за 2017 рік.

Про це повідомляє пресслужба САП.

«Прокурорами САП та детективами НАБУ завершено досудове розслідування у справі стосовно Одеського міського голови, підозрюваного у поданні суб’єктом декларування недостовірних відомостей до декларації за 2017 рік», – інформують у прокуратурі.

У САП додали, що слідство встановило недекларування Трухановим майна та доходів, що належали його дружині. Зокрема, квартиру в Одесі, паркомісця, автомобіля, а також корпоративні права тощо. Загальна вартість незадекларованого майна сягає майже 16,3 млн грн.

За даними «Слово і діло», йдеться про Тетяну Колтунову, майно якої Труханов недекларував і в попередніх деклараціях, за що його судять у Вищому антикорупційному суді. Нещодавно суд майже закінчив досліджувати письмові докази у справі, але в ньому минули всі терміни давності ще 27 березня, тому суд справу закриє.

Нагадаємо, Труханову повідомили про підозру в недостовірному декларуванні. Пізніше, НАБУ завершило розслідування цієї справи, а САП скерувала її до суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: