Труханову повідомили про нову підозру у недостовірному декларуванні

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку повідомили про нову підозру одеському міському голові за недостовірно заповнену декларацію.
Геннадій Труханов

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову у недостовірному декларуванні в декларації за 2017 рік.

Про це повідомляє пресслужба САП.

«14 квітня заступником генерального прокурора - керівником САП Назаром Холодницьким повідомлено про підозру Одеському міському голові у поданні суб'єктом декларування недостовірних відомостей до декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік», – інформують у прокуратурі.

У САП додали, що слідство встановило недекларування Трухановим майна та доходів, що належали його дружині. Зокрема, квартиру в Одесі, паркомісця, автомобіля, а також корпоративні права тощо. Загальна вартість незадекларованого майна сягає майже 16,3 млн грн.

За даними «Слово і діло», йдеться про Тетяну Колтунову, майно якої Труханов недекларував і в попередніх деклараціях, за що його судять у Вищому антикорупційному суді. Нещодавно суд майже закінчив досліджувати письмові докази у справі, але в ньому минули всі терміни давності ще 27 березня, тому суд справу закриє.

Нагадаємо, Труханову повідомили про підозру в недостовірному декларуванні. Пізніше, НАБУ завершило розслідування цієї справи, а САП скерувала її до суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: