Кулеба анонсував переговори голів МЗС у Нормандському форматі

Читать на русском
Очільники зовнішньополітичних відомств України, Німеччини, Франції та Росії продовжать переговори в Нормандському форматі вже найближчим часом.

Очільники зовнішньополітичних відомств України, Німеччини, Франції та Росії продовжать переговори в Нормандському форматі вже найближчим часом.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час спільного брифінгу з головою МЗС ФРН Хайко Маасом у вівторок, 2 червня, в Берліні.

«Ми продовжимо розмови у Нормандському форматі на рівні міністрів, вже незабаром відбудеться чергова така розмова, де ми будемо обговорювати ті рішення, які можуть принести мир на Донбас», — сказав Кулеба.

Він нагадав, що приблизно місяць тому відбулися попередні консультації міністрів закордонних справ у Нормандському форматі, і подякував Маасу за допомогу в їх організації.

Нагадаємо, останні переговори міністрів закордонних справ країн Нормандського формату – України, Росії, Німеччини та Франції – відбулися 30 квітня в режимі відеоконференції.

Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський готовий до зустрічі в Нормандському форматі, яку можна було б провести в режимі відеоконференції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: