Назвали головні теми зустрічі в Нормандському форматі

Читать на русском
Зустріч голів МЗС країн Нормандського формату відбудеться в другій половині дня в четвер, 30 квітня, на ній обговорять підсумки саміту в Парижі та боротьбу з пандемією.

Зустріч голів МЗС країн Нормандського формату відбудеться в другій половині дня в четвер, 30 квітня, на ній обговорять підсумки саміту в Парижі та боротьбу з пандемією.

Про це повідомив офіційний представник МЗС ФРН Райнер Бройль в інтерв'ю Інтерфакс-Україна.   «Завтра у другій половині дня відбудеться вже оголошена міністром Маасом (голова МЗС ФРН Хайко Маас - ред.) зустріч міністрів країн Нормандського формату у вигляді відеоконференції. У зустрічі крім голів МЗС Франції, Росії та України візьме участь спецпосланець ОБСЄ посол Хайді Грау», - сказав Бройль.

Нормандський формат онлайн: чого чекати від переговорів глав МЗСГлави МЗС країн «Нормандської четвірки» зберуться у форматі відеоконференції, але реальні рішення залежатимуть тільки від Кремля.
  За його словами, «перш за все мова піде про послідовну реалізацію підсумків зустрічі в Парижі в рамках Тристоронньої контактної групи», а також і про ситуацію з пандемією коронавірусу, від якої страждає в тому числі й схід України.   У кінці зустрічі заплановано заяву Мааса для журналістів.

Раніше в Німеччині назвали час відеоконференції голів МЗС в Нормандському форматі.

Також нагадаємо, голова МЗС України Дмитро Кулеба назвав основною метою відеоконференції в Нормандському форматі - оцінити виконання рішень паризького саміту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: