В ЄС відреагували на ухвалення «антиколомойського закону»

Читать на русском
Європейський Союз вітає ухвалення Верховною радою закону про банки, який остаточно забороняє повернення націоналізованих банків колишнім власникам.

Європейський Союз вітає ухвалення Верховною радою закону про банки, який остаточно забороняє повернення націоналізованих банків колишнім власникам.

Про це написав голова представництва ЄС в Україні Матті Маасікас в Twitter, в середу, 13 травня.

Рада ухвалила «антиколомойський закон»: як голосували нардепиАнтиколомойський закон підтримали 270 народних депутатів, 51 проголосував проти. Жодного голосу не дали Батьківщина й ОПЗЖ.

«Євросоюз вітає прийняття Верховною Радою законопроекту з банківського врегулювання. Це життєво необхідний захід для захисту публічних фінансів і українських платників податків, для економічної стабільності, прозорості, верховенства права і продовження фінансової підтримки з боку Міжнародного валютного фонду і ЄС», - заявив Маасікас.

Нагадаємо, парламент в середу, 13 травня, ухвалив у другому читанні і в цілому «антиколомойський закон».

30 березня Рада ухвалила цей законопроект в першому читанні.

«Слово і діло» пропонує подивитися, наскільки активними раніше були нардепи, які подали понад тисячу правок (таких семеро).

Раніше комітет ВР рекомендував парламенту ухвалити остаточний варіант закону про банки (так званий «антиколомойський закон»).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: