У Дніпрі заявили, що потрійні доплати отримали всі медики в регіоні

Читать на русском
У Дніпропетровській області медики, що працюють з хворими на коронавірус, отримали потрійні доплати в повному обсязі, повідомили в облраді.

У Дніпропетровській області 300-відсоткову доплату отримали всі медпрацівники регіону, які працювали з COVID-19.

Про це йдеться в повідомленні Дніпропетровської облради в Telegram у вівторок, 12 травня.

Які доплати мають отримати медики під час епідемії коронавірусуЛікарі, медсестри та навіть водії, які безпосередньо задіяні в лікуванні хворих та ліквідації епідемії, мають отримати надбавки в 300 відсотків від окладу.

Як уточнив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко, на підтримку медзакладів області в квітні держава виділила 29,1 млн грн, з них 1,1 млн - на доплати медикам.

«Доплати за березень отримали всі медики, задіяні в лікуванні хворих на Covid. Гроші з державного бюджету надійшли медикам напередодні травневих свят, 07.05.2020. Доплати нарахували 84 працівникам з трьох лікарень області. Загальна сума витрат на доплати склала 1 191 000 долл», - заявили в облраді.

Решту коштів було розподілено між лікарнями регіону, додав Бондаренко.

Нагадаємо, 11 травня в МОЗ заявили, що потрійні доплати за роботу з коронавірусом отримали медики тільки однієї області в Україні - Полтавської.

При цьому раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов пригрозив, що за затримку доплат медикам можуть почати звільняти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: