Дніпро відновлює рух громадського транспорту

Читать на русском
У Дніпрі в рамках ослаблення карантину весь електротранспорт і 39 автобусних маршрутів відновлять роботу 12 травня.

У Дніпрі в рамках ослаблення карантину весь електротранспорт і 39 автобусних маршрутів відновлять роботу 12 травня.

Про це заявив глава департаменту транспорту і транспортної інфраструктури місцевої міськради Ігор Маковцев, передає пресслужба мерії у вівторок, 5 травня.

Проте, за новими правилами користування громадським транспортом пасажирам необхідно мати спеціальний квиток, посвідчення особи і засоби індивідуального захисту (маску і рукавички).

«Також з 12 травня відновлюється плата за проїзд згідно зі встановленим тарифом. У зв'язку з ослабленням карантину, яке анонсували в уряді, транспортом користуватися і представники бізнесу. Які саме це будуть категорії, буде зрозуміло, коли Кабмін опублікує постанову», - сказав Маковцев.

Деякі маршрути також відновлять роботу за затвердженою схемою руху в звичайному режимі, а інші - будуть перевозити пасажирів за затвердженою на час карантину схемою руху.

Вже 6 травня в Дніпрі будуть відкриті додаткові пункти видачі спецбілетів, які будуть працювати в будні (понеділок-п'ятниця) з 10 до 16 години.

Нагадаємо, метрополітен в трьох міста України зможуть відкрити тільки на третьому етапі послаблення карантину для окремих категорій громадян.

Також в Кабміні допускали, що під час виходу з карантину в Україні можуть об'єднати відразу декілька етапів в один. Все буде залежати від динаміки захворювання на коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: