Комітет ВР за день розглянув 15% поправок до закону про банки – нардеп

Читать на русском
Профільний комітет Ради розглянув 15% поправок до банківського законопроекту і продовжить роботу в середу, 22 квітня.

Комітет парламенту з питань фінансів, податкової та митної політики сьогодні розглянув менше п'ятої частини поправок до законопроекту про банки і пішов на перерву до завтра.

Про це повідомив заступник голови комітету Ярослав Железняк за підсумками засідання, пише Інтерфакс.

Голосування за «антиколомойський закон»: що може стати предметом торгуАнтиколомойський закон Рада ухвалила в першому читанні 30 березня. Однак, коли відбудеться голосування в другому читанні – відкрите питання. 28 нардепів подали до антиколомойського закону 16 381 поправку.

За його словами, за день члени комітету змогли обробити лише 15% з 16 тисяч поправок до законопроекту №2571-д «Про вдосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності».

«Комітет пішов на перерву - до 10 ранку (22 квітня). З цікавого - зміни до Цивільного кодексу не набрали необхідної кількості голосів. Завтра комітет або повернеться до цього питання, або буде вже його розглядати по кожній поправці», - розповів Железняк.   Як повідомлялося, вранці 21 квітня фінансовий комітет ВР почав розгляд поправки до закону про банки («антиколомойский» закон).

Тільки після проходження всіх 16,5 тисяч поправок у профільному комітеті закон можуть винести на голосування Ради.

Нагадаємо, раніше відбулося засідання підкомітету ВР з питань банківської діяльності. На ньому всі поправки до законопроекту розбили на 63 абзаци.

Також повідомлялося, що в Раді знайшли вихід, як під час голосування розглянути всі поправки до цього закону.

Так званий «антиколомойскій закон» ВР прийняла в першому читанні 30 березня. Прийняття даного законопроекту є однією з умов нової програми фінансування МВФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: