У Вінницькій області закриють всі ринки

Читать на русском
У Вінницькій області з 19 квітня закриваються всі ринки. Також на великодніх вихідних припиняється рух громадського транспорту.

З неділі, 19 квітня, у Вінницькій області посилюють карантинні обмеження через коронавірус. Місцева влада вирішила закрити всі без винятку ринки.

Про це повідомив департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА в п'ятницю, 17 квітня.

У МВС розповіли про правила відвідування церкви на ВеликденьНа Великдень людей пускатимуть до храмів лише по двоє і після завершення богослужінь, а на порушників складатимуть адмінпротоколи.

За словами голови ОДА Владислава Скальського, влада допускає, що саме після Великодня в регіоні значно збільшиться кількість хворих на коронавірус. Однак, за словами Скальського, все буде залежати від того, наскільки відповідально громадяни будуть дотримуватися карантинних обмежень в період святкування Великодня.

При цьому він зазначив, що громадський транспорт у Вінниці припинить свою роботу в суботу о 18:00 і почне працювати не раніше 11:00 у неділю, 18 квітня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Житомирі ввели заборону на відвідування храмів, а також на участь в масових релігійних заходах на Великдень.

У Мукачеві на Великдень закриють всі церкви.

У МОЗ повідомляли, що послаблення карантину розглянуть через 5-7 днів після Великодня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: