«Право на владу»: як Україна святкуватиме Великдень на карантині

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про подолання наслідків карантину українською економікою та особливості святкування Великодня.
Слово і Діло

У новому випуску суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», який вийде на каналі «1+1» сьогодні о 22.30, говоритимуть про перспективи подолання наслідків карантину українською економікою та особливості святкування Великодня в умовах карантину.

У прямому ефірі ведуча ток-шоу «Право на владу» Наталія Мосейчук разом із експертами розбиратиметься, які заходи допоможуть Україні подолати коронавірус, що робить влада для зниження рівня безробіття, а також які законопроекти ухвалила Верховна рада цього четверга.

У зв'язку з карантинними заходами вчергове всі гості студії приєднаються до ефіру за допомогою Skype-зв’язку.

У програмі візьмуть участь митрополит Київський і всієї України, предстоятель Православної церкви України Епіфаній, митрополит Київський, предстоятель Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав (Шевчук).

Також до розмови приєднаються співголова фракції партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов, заступник голови фракції «Голос» Ярослав Железняк, народний депутат від фракції «Опозиційна платформа - За життя» Нестор Шуфрич, народний депутат від фракції «Слуга народу», голова комітету економічного розвитку Верховної ради України Дмитро Наталуха, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський.

Сьогодні о 22.30 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» вивело індекс паски за останні три роки.

Також ми подивились, як змінилася вартість великоднього кошика за рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: