Світлична склала присягу нардепа

Читать на русском
У Верховній раді склала присягу депутата Юлія Світлична, яка перемогла на проміжних виборах до парламенту в окрузі номер 179 у Харківській області.

На позачерговому засіданні Ради в понеділок, 13 квітня, склала присягу народного депутата Юлія Світлична, яка була обрана до парламенту на довиборах у виборчому окрузі №179 у Харківській області.

Трансляцію засідання вело «Слово і діло».

З трибуни Верховної ради Юлія Світлична присягнула на вірність Україні, а також на дотримання Конституції та українських законів.

ЦВК зареєструвала Світличну народним депутатомЦВК зареєструвала народним депутатом України Юлію Світличну, яка перемогла на проміжних виборах у виборчому окрузі №179 у Харківській області.

Нагадаємо, 7 квітня ЦВК зареєструвала народним депутатом України Юлію Світличну, яка перемогла на проміжних виборах у виборчому окрузі №179 в Харківській області.

Проміжні вибори до парламенту в одномандатному окрузі №179 відбулися 15 березня. Їх провели у зв'язку з призначенням депутата Верховної ради від «Слуги народу» Олексія Кучера, обраного в цьому окрузі, головою Харківської обласної державної адміністрації.

На виборах, за офіційними даними ЦВК, самовисуванка, колишня голова Харківської ОДА Юлія Світлична набрала 77,54% голосів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: