ЦВК зареєструвала Світличну народним депутатом

Читать на русском
ЦВК зареєструвала народним депутатом України Юлію Світличну, яка перемогла на проміжних виборах у виборчому окрузі №179 у Харківській області.

ЦВК зареєструвала народним депутатом України Юлію Світличну, яка перемогла на проміжних виборах у виборчому окрузі №179 у Харківській області.

Таке рішення ухвалила Центральна виборча комісії в ході свого засідання у вівторок, 7 квітня, повідомляє пресслужба ЦВК.

Проект постанови доповіла член ЦВК, закріплена за Харківською областю, Ірина Єфремова. Вона зазначила, що безпартійна самовисуванка Юлія Світлична була обрана народним депутатом України по 179 виборчому округу в Харківській області.

«Видати зареєстрованому депутату тимчасове посвідчення встановленого зразка. Цю постанову надіслати Верховній раді України та оприлюднити на офіційному сайті Центральної виборчої комісії», - сказала Єфремова і закликала членів ЦВК підтримати цей проект.

Відповідне рішення було ухвалено одноголосно.

Нагадаємо, в Харківській області 15 березня відбулися проміжні вибори до парламенту в одномандатному окрузі №179.

На вечір 16 березня ЦВК опрацювала 100% протоколів. Самовисуванка, ексглава ОДА Юлія Світлична отримала 77,54% голосів.

24 березня ЦВК встановила офіційні результати проміжних виборів народного депутата в одномандатному виборчому окрузі № 179 та визнала обраним народним депутатом ексголову Харківської ОДА Юлію Світличну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: