Позачергове засідання Верховної Ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
У понеділок, 13 квітня, Верховна рада зібралася на позачергове засідання. На ньому, серед іншого, будуть винесені на голосування допрацьовані зміни до держбюджету-2020.

У понеділок, 13 квітня, проходить позачергове засідання парламенту. На ньому нардепи розглянуть ряд законопроектів, серед яких - допрацьовані Кабміном зміни до держбюджету-2020.

Трансляцію засідання веде «Слово і діло». У залі зареєструвалися 357 нардепів.

Позачергове засідання Верховної Ради УкраїниRadaTVchannel

Раніше був опублікований порядок денний позачергового засідання Ради.

Крім законопроектів, парламент повинен розглянути 13 проектів постанов щодо скасування закону про ринок землі, який вже прийнятий в першому читанні.

Зазначимо, сьогодні ВР не розглядатиме «антиколомойский закон» (закон про банківську діяльність, №2571-д.), до розгляду в другому читанні якого подали 16 тисяч поправок.

Як повідомили в Раді, розглядати всі поправки до закону про банки будуть по спеціальній статті регламенту, яка дозволяє виносити на голосування поправки цілими розділами.

Очікується, що наступне позачергове засідання Верховної ради може відбутися в середу, 15 квітня. На той час профільний комітет оформить всі правки в таблицю і «антиколомойский» закон винесуть на голосування в цілому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: