Довибори в Раду: ЦВК опрацювала 100% протоколів на 179 окрузі

Читать на русском
Станом на вечір 16 березня ЦВК опрацювала 100 протоколів на проміжних виборах до парламенту в одномандатному окрузі 179.
Фото- facebook.com/UACEC

Станом на вечір 16 березня ЦВК опрацювала 100% протоколів на проміжних виборах до парламенту в одномандатному окрузі №179.

Про це сказано на офіційному сайті ЦВК.

У ЦВК заявили, що вибори на 179 окрузі відбудутьсяЦентральна виборча комісія України заявила, що карантин - це не причина скасовувати вибори на 179 окрузі в Харківській області.

Згідно з інформацією лідирує самовисуванка, ексочільниця ОДА Юлія Світлична, яка отримала 77,54% голосів. За нею нардеп від «Європейської солідарності» Вікторія Пташник з 7,91%, далі - самовисуванка Тетяна Єгорова-Луценко - 3,03%, самовисуванка Яна Світлична - 2,46%, на п'ятому місці - Ігор Швайка із «Свободи» з 2,19% голосів.

Нагадаємо, опівдні 15 березня явка виборців на проміжних виборах народного депутата в Харківській області в 179 окрузі становила близько 13%. Також під час виборчого процесу були помічені провокатори.

У жовтні торік Юлія Світлична подала електронну декларацію на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони, проте так і не була призначена на цю посаду.

20 січня вона заявила про складання повноважень голови комісії Харківської облради із соцекономрозвитку, мотивувавши це своїми планами брати участь у виборах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: