Суд відпустив під заставу підозрюваного НАБУ посадовця ДФС

Читать на русском
Антикорупційний суд частково задовольнив клопотання детектива та прокурора про застосування запобіжного заходу підозрюваному.

Суд відпустив під 252 240 грн застави керівника слідчого управління фінансових розслідувань податкової міліції Державної фіскальної служби однієї з областей, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють в одержанні хабара.

Про це повідомляє пресслужба САП.

За даними журналіста «Слово і діло», йдеться про керівника такого управління в Київській області Олександра Чепеля.

«Суд частково задовольнив клопотання прокурорів та детективів та застосував до підозрюваного посадовця ДФС запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 252 240 грн», – інформують у прокуратурі.

Також на нього поклали низку обов'язків: прибувати за першим викликом; повідомляти про зміну свого місця проживання чи роботи; утримуватися від спілкування з іншим підозрюваним та свідками у справі; здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон.

Крім того, суд повністю задовольнив інше клопотання детектива та прокурора, відправивши другого підозрюваного у справі адвоката під цілодобовий домашній арешт. На нього також мають надіти електронний браслет.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили на одержанні хабара посадовця ДФС Чепеля та адвоката. Раніше НАБУ і САП заочно повідомили про підозру колишньому директору ДП «УкрДІАП». Також про підозру повідомили очільнику міжрегіонального управління Мін'юсту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: