Очільнику міжрегіонального управління Мін'юсту повідомили про підозру

Читать на русском
19 березня 2020 року прокурором за дорученням керівника САП Назара Холодницького повідомлено про підозру керівнику Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

19 березня 2020 року прокурором за дорученням керівника САП Назара Холодницького повідомлено про підозру керівнику Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України, якого викрито на одержанні неправомірної вигоди.

Про це йдеться на офіційній сторінці САП у Facebook.

Слідством встановлено, що генерал-майор внутрішньої служби вимагав та щомісячно отримував від підпорядкованих йому керівників установ виконання покарань неправомірну вигоду.

Натомість Західне міжрегіональне управління мало не перевіряти дотримання режиму відбування покарань ув’язненими та не здійснювати заходи контролю господарської діяльності у підпорядкованих установах виконання покарань.

Посадовця було викрито 11 березня 2020 року в рамках спільної операції САП, НАБУ та СБУ. Наразі очільнику міжрегіонального управління повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України.

Журналіст «Слово і Діло» повідомив, що станом на сьогодні, керівником Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України є Дзюдзь Михайло Семенович.

Раніше НАБУ і САП повідомили про підозру двом замдиректора заводу «Електроважмаш».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: