НАБУ викрило «на гарячому» керівника слідчого управління ДФС – фото

Читать на русском

Національне бюро спільно з внутрішньою безпекою фіскальної служби викрили очільника одного з управлінь фінрозслідувань.

Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили на отриманні 50 тисяч доларів неправомірної вигоди керівника слідчого управління фінансових розслідувань податкової міліції Державної фіскальної служби однієї з областей.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

«7 квітня детективи НАБУ спільно з ГУ внутрішньої безпеки ДФС України за процесуального керівництва САП викрили на отриманні 50 тисяч доларів неправомірної вигоди керівника слідчого управління фінансових розслідувань податкової міліції Державної фіскальної служби однієї з областей», – інформують у відомстві.

За версією слідства, високопосадовець ДФС вимагав та отримав через адвоката-посередника неправомірну вигоду від засновника приватної компанії за ухвалення рішення у кримінальному провадженні, в якому фігурував зазначений суб'єкт господарювання.

У НАБУ додали, що податкового міліціонера та посередника викрито одразу після передачі їм $50 тис. неправомірної вигоди, їх затримано. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру.

Нагадаємо, НАБУ викрило на хабарі київського суддю. Також «на гарячому» було викрито суддю апеляційного суду. Крім того, детективи викрили обвинуваченого в спробі дати хабара прокурору Генеральної прокуратури України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: